Спортивні змагання “Веселі старти”

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають день фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту. В усі часи саме здорові тілом і духом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоровʼя, він загартовує характер і волю.

З нагоди цього свята 12 вересня 2014 року фахівець із соціальної роботи Горожинська Н.Б. провела у Погірцівській СЗШ І-Ш ступенів спортивні змагання «Веселі старти». До участі у заході було залучено 18 дітей – учнів 4 класу. Метою проведення «Веселих стартів» стало формування в учнів інтересу  до занять фізичною культурою і спортом;

зміцнення здоровʼя учнів, їх фізичної та спортивної підготовки; розвиток уваги, спритності, кмітливості; формування почуття дружби та колективізму; популяризація  здорового способу життя.

Школярі, поділившись на дві команди – «Стріла» та «Сокіл» – активно долучилися до розвитку фізкультурно-оздоровчого руху в Україні. Весело, з азартом проходили спортивні змагання. Четвертокласники із завзяттям приймали участь у різноманітних, часом і нелегких, спортивних конкурсах: «Жонглери», «Кенгуру», «Футболісти», «Повітряний міст», «Переправа на обручах», «Сіамські близнюки», «Гусенята», «Естафета», «Перетягування каната». Кожен учасник з усіх сил старався принести своїй команді виграш. Суддями змагань були учні 10 та 11 класів. За підсумком «Веселих стартів» команди набрали однакову кількість балів. Отже, перемогла дружба! В нагороду за старання школярі отримали спортивний інвентар.

Тож побажаємо юним спортсменам вдалих стартів і переможних фінішів на шляху до здорового способу життя!