До річниці революції гідності

В п’ятницю, 21 листопада, цілою школою ми зібралися на шкільному подвір’ї, щоб вшанувати річницю революції гідності. До присутніх звернулась директор школи Стасишин О. Т. Вона згадала події, які пережили разом, які вистраждали, над якими плакали чи раділи. А день гідності встановлено в ознаменування новітньої боротьби українців за демократію, за європейський вибір, які символізували наше розставання радянським минулим хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих героїв небесної сотні, наших земляків, а також загиблих в зоні АТО.

Промову директора продовжила вчитель історії Бахурська Т. М., яка в хронологічній послідовності згадала події на майдані, конкретизувала велич і піднесення духу студентів, молоді, українців.

Хвилиною мовчання вшанували ми і тих, хто загинув в ті далекі 32-33 роки. Емоційно з цього приводу виступила вчитель Витичак І. І., яка наголосила на причини голодомору в скорботний 33 рік. Оскільки вшанування першої річниці революції Гідності припало на 21 листопада – свято Архистратига Михаїла. Заступник директора з навчально-виховної роботи Політило М. Ф. розказала про це свято.

На закінчення учні виконали гімн України і провели флеш-моб на тему: «Україна – Революція гідності» (викладення свічками герба України). Було свічками викладено два герби України, один на подвір’ї школи (5-11 класи), а інший у фойє школи (1-4 класи).

Учні та педагоги настільки були патріотично піднесені, що на закінчення взявшись за руки виконали пісню «Рости, рости, черемшино» і скандували: «Слава Україні!», «Героям слава!», «Путін – ла, ла…».