Останній дзвінок «Вам із дитинством прощатися час»

Щороку і щораз в однаково призначений час весна урочисто вітає всіх нас з останнім дзвоником, підкреслюючи цим те, що промайнув ще один навчальний рік. Для когось він був перший і незабутній, для когось – черговий і звичний, а для наших випускників – останній, такими словами розпочалося свято останнього дзвоника в Погірцівській СЗШ І-ІІІ ступенів.

Під мелодію пісні «Два кольори» випускники разом з батьками і класним керівником Драгош Л. А. урочисто вийшли на шкільну лінійку. Отець Миколай поблагословив учнів із закінченням навчального року, а зокрема випускникам побажав щоб Матір Божа опікувалась ними протягом усього їхнього життя.

Директор школи Стасишин О. Т. привітала учнів із досягнутими успіхами в навчанні і побажала змістовного літнього відпочинку. А випускникам щоб пощастило в житті, стали справжніми українцями патріотами своєї держави.

Iз найтеплішими словами до випускників звернулися батьки Пацкаль Роман Йосипович і Пасемко Марія Іванівна. З хвилюванням говорилa прощальні слова до своїх випускників класний керівник Драгош Л. А.

Солісти школи Гамкало Віталій і Ковалів Тетяна подарували всім присутнім пісні «Відлітають в небо журавлі», «Україно моя».

З глибоким почуттям і пошаною промовляли прощальні слова випускники. А випускниця Русак Галина подарувала пісню «Одинадцятикласниця».

Доброю традицією школи є передача вишитого рушника одинадцятикласників десятикласникам. На рушнику вишиті прізвища та імена випускників з 1993 року.

На прощання ми говоримо випускникам такі слова «Зустрічай, Україно, своїх синів і дочок, які сьогодні ідуть в самостійне життя. Захисти від бід, обігрій сонцем, подаруй їм щасливе життя».

ЗДНВР

Говдерчак М. М.