Шкільний осінній ярмарок «Дари природи»

Слід відмітити, що це була справжня ярмарка, як у Сорочинцях, бо наші учні проявили себе справжніми знавцями не тільки кулінарної справи а й торгівельної. Кожен клас намагався продати своїх товари, для цього у якості продавців виставив найсміливіших і комунікабельних продавців, які закликали потенційних покупців скуштувати кулінарію за допомогою різних рекламних ходів, а товар, який не користувався особливою популярністю, вони додавали до тих виробів, які мали шалений попит.

Як і на кожному ярмарку, учні намагалися заробити певні кошти, які потім могли б використати для класних потреб. Найбільше грошей заробили учні 7-А класу і були удостоєні 1 місця, учні 5 і 6 класу розділили відповідно 2 місце, учні 7-Б класу – 3 місце.

Це була не просто ярмарка , це було справжнє родинне свято!

 

                      Шкільний осінній  ярмарок «Дари природи»

Осінь одягла золоте намисто. Кружляє павутиння. Це – бабине літо. Несказанна краса милує око кожного. Такого дива, яке створила матінка – природа, людський розум не збагне створити. Чисте повітря. Голубе безхмарне небо. А в цей час у нашій школі свято. Шумить і вирує на шкільному подвір’ї осінній ярмарок. Це вже традиція наших учнів. Дівчатка у фартушках торгують всім, що є на прилавках. А є всього багато.      Постарались наші господині: напекли пиріжків, грибочків, горішків, печення, різних солодощів. А хлопчики принесли яблука, горіхи. Виноград. Вирує ярмарок. Шум, галас, гамір. Одні торгують, інші – купують. Хлопці кидають жарти у бік продавців. Всі усміхнені, радісні, задоволені. Рахують виторг. А є що рахувати: 2 клас – 165 гр., 3 клас – 190гр.. 4 клас – 198 гр.,  5 клас – 270 гр., 6 клас – 280 гр.. 7 клас – 460 гр., 8 клас – 470 гр.. 9 клас 140 гр., 10 клас – 100 гр. Всього заробили учні на ярмарку 2273 гр. Частину грошей віддали у фонд школи, а частину – у класну касу, щоб було на всі класні потреби.

     Ярмарок закінчується весело. всі задоволені: і учні. І педагоги школи.

                                                                                            Галина Русак

                                                                                      Учениця 11 класу