Осіння шкільна ярмарка

Осінні ярмарки проводилися в Україні з давніх часів. Саме в таку пору, коли все добре із садів, городів, полів було зібрано і звезено в двори, люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продавати свою продукцію, обміняти на інший товар та навіть похвалитися вирощеними овочами, фруктами, зерновими культурами та різноманітними виробами.

         А ще на ярмарку можна було відпочити і повеселитися, зустрітися з родичами, знайомими, друзями, обмінятися думками, рецептами, своїми знаннями та секретами. Осінній ярмарок – це справжнє свято.

         Нещодавно 9 жовтня таке свято відбулося в Погірцівській СЗШ І-ІІІ ступенів. Шкільна ярмарка, яка вже стала традиційною, зібрала багатьох любителів всіляких ласощів, фруктів, випічок.

         Кожен клас пропонував свій «крам». А вибрати було з чого: тут і різноманітні канапки, і піца, і домашня випічка: тістечка, торти, рулети, сирники.

         Милувало око і чудові дари природи: яблука, груші, виноград. Учні-продавці всіляко припрошували, кожен намагався вигідно продавати свій товар. Адже від цього залежало, скільки грошей попаде в учнівську казку.

За кількістю зібраних коштів І місце присвоєно 11 класу, ІІ місце 10 класу і ІІІ місце 6 класу.

         Всього учні вторгували 4161  гривню..

         Ми, сподіваємось, що в наступні роки ми будемо продовжувати робити цю добру справу.

 

Горожинська Оксана, учениця 9 класу